vineri, 28 februarie 2014

Top 3 cele mai bune reclame la masini aparute la Super Bowl 2014

Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - este evenimentul la care agentiile de publicitate se straduiesc anual sa creeze cele mai bune reclame. Desi minutul de publicitate in timpul Super Bowl costa 8 milioane de dolari, reclamele nu s-au lasat asteptate.

Sa incepem cu topul:

1. Reclama de la Jaguar - British Villains 'Rendezvous' aparuta sub sloganul "E bine sa fii rau" a fost realizata de agentia Spark 44. Tinand cont de distributia reclamei, actorii: Ben Kingsley, Mark Strong şi Tom Hiddleston nu este de mirare ca reclama a ajuns la 11.523.538 vizualizari pe youtube.
Aceasta a ocupat locul 1 in preferintele utilizatorilor site-ului www.nfl.com si totodata este si preferata mea. 
Filmuletul este concentrat, dinamic, bine realizat si intr-un minut reuseste sa ma convinga ca Jaguar F-type este o masina extraordinara.




2. Reclama celor de la Kia K900 il are ca protagonist pe Morpheus, faimosul personaj din filmul Matrix.
Acesta ii ofera unui cuplu posibilitatea de a alege intre doua chei: cea albatra- care ii duce la luxul pe care il stiu deja si cheia rosie care le va transforma viziunea despre lux. Cheia aleasa este cea rosie.





3. O alta reclama care a atras atentia este Doberhuahua, reclama celor de la Audi A3. Acestia au prezentat o incrucisare ciudata intre doua specii de caini: chihuahua si doberman. Desi reclama pare o gluma, mesajul este unul serios: cei de la Audi nu fac compromisuri periculoase cand vine vorba de siguranta clientilor lor.



Desi ma voi abate un pic de la subiect, nu ma pot abtine sa nu va arat un bonus la final, reclama emotionanta a celor de la Budweiser care a reusit sa stranga 48.235.857 vizualizari.



Care este preferata voastra?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu